سرانه مصرف ماهی در قزوین به ۷.۶۷ کیلوگرم رسید

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اعلام افزایش سرانه مصرف ماهی در استان به ۷.۶۷ کیلوگرم، از برنامه‌های گسترده این سازمان برای توسعه آبزی‌پروری خبر داد.

فرامرز حریری‌مقدم با اشاره به اهمیت آبزی‌پروری در شرایط کم‌آبی و اقلیمی استان قزوین اظهار کرد: آبزی‌پروری یکی از مزیت‌های مهم کشاورزی در استان قزوین است که می‌تواند نقشی کلیدی در امنیت غذایی، اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی ایفا کند.

وی در ادامه بیان کرد: در حال حاضر ۳۲۳ واحد پرورش ماهی سردآبی در استان فعال هستند که سالانه ۵۵۰۵ تن ماهی تولید می‌کنند همچنین ۱۰۵ واحد پرورش ماهی گرم‌آبی با تولید ۱۶۲۸ تن در سال مشغول به فعالیت‌ هستند.

این مسئول با اشاره به ظرفیت‌های استان در زمینه پرورش ماهیان خاویاری گفت: پنج واحد پرورش فعال ماهی خاویاری در استان، سالانه ۳۵ تن خاویار تولید می‌کنند که این محصول ارزش صادراتی بالایی دارد.

وی تولید ماهیان زینتی را یکی دیگر از نقاط قوت استان دانست و اضافه کرد: ۴۹ واحد پرورش ماهیان زینتی در قزوین، سالانه ۶۳ میلیون قطعه ماهی زینتی تولید می‌کنند که از این حیث رتبه سوم کشوری را به خود اختصاص داده است. 

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: دو واحد به پرورش آبزیان خاص مانند زالو مشغول هستند که سالانه ۲۳۰هزار قطعه تولید دارند.

به گزارش ایسنا، وی توسعه این بخش را در ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم مؤثر دانست و بیان کرد: این امر به اقتصاد روستایی و شهری استان کمک شایانی می‌کند.

حریری‌مقدم در پایان از فعالان، سرمایه‌گذاران و دانش‌آموختگان کشاورزی دعوت کرد تا در این عرصه سرمایه‌گذاری کنند و در راستای توسعه آبزی‌پروری که یکی از راهبردهای مهم در مقابله با چالش‌های آبی است، نقش ایفا کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404050704020
  • خبرنگار : 50060