برخورد میکسر بتن با ۴ خودرو در تبریز / راننده مصدوم شد

سرپرست سازمان آتش‌نشانی تبریز گفت: ظهر امروز یک دستگاه میکسر بتن در مسیر بلوار فاطمیه تبریز با چهار خودروی سواری برخورد کرد و پس از ورود به یک مغازه، متوقف شد، در این حادثه راننده میکسر به شدت آسیب دید.

 رضا جان‌فشان نوبری در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این خبر اظهار کرد: امروز، یک دستگاه میکسر بتن به دلایل نامشخص کنترل خود را از دست داد و پس از برخورد شدید با چهار خودروی سواری، وارد مغازه‌ای در نبش خیابان شد.

وی با بیان اینکه راننده این خودروی سنگین در داخل کابین گرفتار شده بود، افزود: تیم امدادی آتش‌نشانی پس از حضور در محل، عملیات رهاسازی را اجرا و راننده مصدوم را از کابین خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند.

جان‌فشان نوبری ادامه داد: در این حادثه، چهار دستگاه خودرو شامل سه دستگاه پراید و یک دستگاه تیبا دچار خسارات شدید شدند، اما خوشبختانه رانندگان آن‌ها آسیبی ندیدند.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی تبریز از شهروندان درخواست کرد: در مواقع بروز حوادث از تجمع در محل حادثه خودداری کرده و مسیر را برای عملیات امدادی نیروهای آتش‌نشانی باز نگه دارند.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404050805119
  • خبرنگار : 50535