بیانیه پایانی چهارمین کنفرانس «ندای الاقصی» در عراق با تأکید بر حمایت کامل از فلسطین

شرکت‌کنندگان در چهارمین کنفرانس «ندای الاقصی» که در عراق برگزار شد، با تأکید بر الگوگیری از مکتب امام حسین (ع)، حمایت کامل خود را از مسئله فلسطین تا آزادسازی کامل سرزمین آن از «نهر تا بحر» اعلام کردند و جامعه جهانی را مسؤول مستقیم محاصره نوار غزه دانستند.

به گزارش ایسنا، در بیانیه پایانی این کنفرانس که با حضور علما، نخبگان و فعالان محور مقاومت از کشورهای مختلف اسلامی برگزار شد، آمده است: ما بر باور عمیق خود به مکتب امام حسین (علیه‌السلام) تأکید می‌کنیم، مکتبی که مبارزه با ظلم و باطل را وظیفه‌ای انسانی، دینی و اخلاقی می‌داند.

طبق گزارش شبکه المیادین، در این بیانیه ضمن اعلام پشتیبانی کامل از حق ملت فلسطین تا آزادی کامل سرزمین فلسطین «از نهر تا بحر»، از همه ملت‌های آزاد جهان خواسته شده است با جدیت در کنار مردم غزه بایستند و دیوار سکوت جهانی در قبال جنایات صهیونیست‌ها را بشکنند.

حاضران در کنفرانس در بخش دیگری از این بیانیه،  بر لزوم تأسیس و ترویج فقه مقاومت توسط علمای دین تأکید کرده و از مراجع دینی عالی‌قدر به‌ویژه آیت‌الله العظمی «سید علی سیستانی» مرجعیت عالیقدر شیعیان به‌دلیل مواضع روشن و حمایتی‌شان از مسئله فلسطین تقدیر ویژه کردند.

حاضران در ادامه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را شراکت مستقیم در جنایات آن دانسته و از دولت‌ها و ملت‌ها خواستند با این روند قاطعانه مقابله کنند.

در بیانیه پایانی این کنفرانس از همه ملت‌های آزاده درخواست شد که اقدام به تحریم رژیم صهیونیستی بکنند؛ چراکه این تحریم «نه‌تنها یک انتخاب، بلکه یک وظیفه انسانی، اخلاقی و دینی» است.

چهارمین دوره کنفرانس جهانی «ندای الاقصی» روز جمعه با حضور ۴۰۰ شخصیت از ۶۰ کشور در شهر مقدس کربلا آغاز شد؛ شرکت‌کنندگان در این گردهمایی، بر لزوم یاری‌رسانی به مردم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تأکید کردند.

در طول برگزاری کنفرانس ندای الاقصی شخصیت‌های مذهبی و دینی از ادیان مختلف از سراسر جهان در این رویداد سخنرانی کردند.

نخستین دوره کنفرانس ندای الاقصی سپتامبر ۲۰۲۲ با همکاری نهادهایی چون آستان حسینی، دارالافتای عراق و «کارزار جهانی بازگشت به فلسطین» برگزار شد. هدف اصلی این نشست‌ها، برجسته‌سازی مسئله فلسطین و پیوند آن با اصول نهضت حسینی به عنوان محور وحدت و همگرایی میان انسان‌ها با ادیان و ملیت‌های گوناگون اعلام شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051207227
  • خبرنگار : 71610