افزایش تلفات سیل در پاکستان؛ موج تازه بارش‌ها و آماده‌باش نیروهای امدادی

سازمان مدیریت بحران پاکستان روز گذشته (یکشنبه) اعلام کرد که تاکنون از مجموع ۲۹۹ نفر، ۱۴۰ کودک در حوادث مرتبط با باران‌های موسمی در سراسر این کشور جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام سازمان ملی مدیریت بحران، بیش از ۷۰۰ نفر نیز در پی بارش‌های شدید باران که از ۲۶ ژوئن آغاز و منجر به سیل و رانش زمین شد، زخمی شده‌اند.

تقریباً نیمی از کل مرگ و میرها از ایالت «پنجاب» و پس از آن از ایالت «خیبر پختونخوا» گزارش شده است.

همچنین بر اساس گزارش‌ها، از ۷۱۵ زخمی، ۲۳۹ نفر کودک، ۲۰۴ زن و ۲۷۲ مرد بوده‌اند.

به گزارش آناتولی، اداره هواشناسی پاکستان از امروز (دوشنبه) موج جدیدی از باران و رعد و برق را در پنجاب، خیبر پختونخوا و «کشمیر» تحت کنترل این کشور پیش‌بینی کرده است و همین امر باعث شده که سازمان‌های امداد و نجات برای موارد اضطراری احتمالی آماده شوند.

باران‌های موسمی اغلب باعث ویرانی در سراسر جنوب آسیا از جمله پاکستان می‌شوند، اما غیرقابل پیش‌بینی بودن و شدت آنها در سال‌های اخیر به دلیل تغییرات اقلیمی افزایش یافته است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404051307888
  • خبرنگار : 71658