فرماندار گلوگاه، چهارشنبه ۱۵ مرداد، در این مراسم ضمن قدردانی از دستاندرکاران برگزاری شکرانه، بر اهمیت تشکیل اتحادیه تعاونی انجیر و تاسیس دبیرخانه دائمی تاکید کرد.
عقیل محمودی، اظهار کرد: این اقدامات میتوانند زمینه را برای بهرهبرداری بهینه از فرآوردههای انجیر و ایجاد درآمد پایدار برای کشاورزان شهرستان فراهم کنند.
معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران نیز بر اهمیت محصول انجیر و لزوم حمایت از باغداران تاکید کردند.
ابراهیم تولایی به توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری انجیر تاکید کرد و افزود: ایجاد ارزش افزوده، بازاریابی مناسب و حمایت از تولیدکنندگان از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این مراسم، اظهار کرد: توسعه گردشگری کشاورزی در شهرستان گلوگاه میتواند به عنوان یک استراتژی مؤثر برای توسعه پایدار مناطق روستایی و ارتقای اقتصاد محلی مورد توجه قرار گیرد.
بابک مومنی افزود: برای توسعه گردشگری کشاورزی در گلوگاه باید عملیاتی وارد شویم و با برنامه کارها را اجرایی کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: ظرفیت برای توسعه صنایع تبدیلی و گردشگری روستایی در گلوگاه وجود دارد و باید تولید پایدار و معیشت پایدار وجود داشته و مورد توجه باشد.
به گفته مومنی، محدودیت منابع پایه وجود دارد و باید کشت مبتنی بر ساختار منطقه تعریف شود.
وی افزود: در سال پیش رو باید باغات توسعه یافته و کشاورزی مناسب با اقلیم و نیاز تولیدی ما شود و در ادامه آن ارزش افزوده اضافه شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: بیش از ۱۵۰ هکتار از اراضی گلوگاه زیر کشت انجیر قرار دارد و باید برای توسعه اقتصادی باغداران و درآمد پایدار در این بخش تلاش کرد.
مومنی گفت: شرق مازندران بهرهمند از تولیدات سالم و ارگانیک خوبی نظیر انجیر و انار است و محصولات ناحیه شرق استان، برند محصولات سالم است و میتواند پایلوت گردشگری کشاورزی باشد.
در پایان این مراسم، از باغداران نمونه انجیر به یاد مرحوم علی اکبر ایران نژاد، پدر انجیر گلوگاه، با اهدای لوح تجلیل شد.
انتهای پیام