ویدیو/ اگر غذا را نجویم، چه اتفاقی در بدن رخ می‌دهد؟

جویدن، نقش مهمی در هضم غذا و انتقال حس سیری به مغز دارد، غذا هرچه بیشتر جویده شود، روند خوردن کندتر شده و مغز متوجه سیری معده می‌شود. به اعتقاد متخصصان تغذیه، علاقه عمومی به بافت‌های نرم ممکن است تاثیری پنهان بر سلامت بدن بگذارد، این غذاها سرشار از قند یا چربی‌اند.

خبرنگار: سمیه ایمانیان/ تدوینگر: ثمین همت‌زاده

  • پنجشنبه/ ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1404051609928
  • خبرنگار : 71191