مدیرعامل شرکت آبفا کردستان اعلام کرد:

تأمین آب شرب سالم و بهداشتی پایدار برای زوار اربعین در مرز باشماق

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان در جریان سفر رئیس گروه ارتباطات و رسانه و مسئول مقیم مستندسازی ستاد اربعین شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به مرز باشماق اربعین اقدامات شرکت آبفا کردستان طی ۳ سال اخیر برای بهبود خدمات رسانی به زائرین اربعین حسینی را تشریح کرد.

 محمد فرهاد در گفت و گو با ایسنا گفت: مرز باشماق مریوان از سال ۱۴۰۱ به عنوان مرز تردد زوار اربعین به سمت عتبات عالیات در نظر گرفته و آماده خدمات رسانی به زائران شد.

وی با اشاره به اینکه خدمات شرکت آب و فاضلاب در سال نخست بازسازی زیرساخت‌های تأمین آب و ساماندهی فاضلاب و آبرسانی سیار به مواکب بود، افزود: با اجرای پروژه‌های مختلف خدمات رسانی شرکت آبفا در این مرز بهتر شد.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان گفت: با اجرای پروژه‌های دیگر از سال ۱۴۰۲ به این سو خدمات رسانی پایدار برای تأمین آب طرح‌های بلندمدت در افق ۲۰ ساله تعریف و اجرا شد، به گونه‌ای که ۴۸ میلیارد تومان پروژه شامل تأمین آب به میزان ۱۹۰ لیتر بر ثانیه تعریف شد که در شهر مریوان حفر و تجهیز ۶ حلقه چاه و در مرز باشماق ۲ حلقه چاه که ۵۰ لیتر بر ثانیه آن مربوط به مرز باشماق است در دستور کار قرار گرفت.

فرهاد خاطرنشان کرد: اجرای ۱۴ کیلومتر خط انتقال و ۴ کیلومتر شبکه و بیش از ۲ هزار آزمایش کدورت سنجی و میکروبی در راستای اطمینان از کیفیت آب شرب سالم و بهداشتی دیگر پروژه هایی بود که در این راستا تعریف شد.

وی با اشاره به افزایش تردد زوار اربعین از مرز باشماق مریوان تصریح کرد: تلاش می‌کنیم هر ساله کیفیت و کمیت خدمات رسانی به زائران را در مرز باشماق ارتقا بدهیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404052112800
  • خبرنگار : 50130