سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری:

حمل آرد در مازندران ضابطه‌مند می‌شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از تدوین استانداردهای کیفی و بهداشتی حمل آرد در استان خبر داد.

محمد ابراهیم تولایی با بیان اینکه مسأله حمل آرد در استان باید یکبار و برای همیشه حل شود، اظهار کرد: هزینه و مسیر حمل آرد کاملا مشخص شده است، بنابراین تمامی این مسیر باید تحت نظارت و کاملا سالم باشد.

وی با اشاره به پیگیری ۲۴ ساعته مطالبات نانوایان استان، گفت: نظارت بر روند حمل آرد در استان بگونه‌ای باشد که بازدارنده بوده و جلوی تخلفات احتمالی گرفته شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، تصریح کرد: اگر تخلفی تکرار می‌شود نشان می‌دهد یا خلأ قانونی داریم و یا نظارت‌ها به‌درستی انجام نمی‌شود.

تولایی تأکید کرد: شرکت‌های حمل آرد باید تضمین دهند همیشه آرد را در هر شرایطی به نانوایان سراسر استان تحویل می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: با تصمیم کارگروه آرد و نان استان، حمل آرد به صورت یکپارچه در استان انجام می‌شود و شرکت‌های حامل باید مجهز به دوربین و GPS باشد تا مسیر حمل آرد کاملا تحت نظارت قرار گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران در شامگاه پنج‌شنبه ۲۳ مرداد، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: خودروهای حمل آرد باید منطبق با استانداردهای وزارت بهداشت باشند و استانداردهای کیفی برای حمل آرد در استان تدوین شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404052314280
  • خبرنگار :