مدیر کل بنیاد مسکن استان خبر داد

تحویل زمین به ۲۹۸ متقاضی جوانی جمعیت در روستاهای خراسان شمالی

مدیر کل بنیاد مسکن خراسان شمالی از تحویل زمین به ۲۹۸ متقاضی جوانی جمعیت در روستاهای این استان خبر داد.

هادی زراعی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تعدادی از افرادی که تقاضای دریافت زمین در طرح جوانی جمعیت به این اداره کل را داشته‌اند، خواهان زمین در شهرها بوده‌اند که امکان اعطای زمین در شهرها برای این اداره‌کل نیست.

وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی دارای ۷۰۰ روستا است، گفت: در ۱۰۰ روستا زمین برای اعطا به متقاضیان وجود ندارد اما در سایر روستاها می‌توان به متقاضیان طرح جوانی جمعیت زمین اعطا کرد.

زارعی در ادامه افزود: از دهه فجر پارسال تاکنون ۲۰۲۶ واحد مسکونی به بهره برداری رسیده و ۹۰۰۰ واحد مسکونی نیز ساخته شده است.

وی بیان کرد: تاکنون ۶۵ هزار واحد مسکونی در این استان ساخته شده است و تا سال ۱۴۱۰ باید تعداد این واحدهای مسکونی به ۱۰۰ هزار واحد مسکونی برسد. امسال سهمیه واحدهای مسکونی در این استان ۵۵۰۰ سهمیه بوده که ۵۰۰۰ از این تعداد سهمیه روستایی و ۵۰۰ سهمیه نیز شهری است.

این مقام مسئول ادامه داد: طبق برنامه ریزی انجام شده باید ۱۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی در این استان مقاوم سازی شوند که تاکنون ۷۰ درصد این واحدهای مقاوم سازی شده‌اند.

وی تصریح کرد: اگر سالانه ۵۰۰۰ واحد مسکونی مقاوم سازی شوند تا سال ۱۴۱۰ جشن مقاوم سازی در این استان گرفته خواهد شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404052514657
  • خبرنگار : 50046