رئیس اتحادیه طلافروشان بجنورد مطرح کرد

دریغ از فعالیت یک طلاساز در بجنورد / نیاز بجنورد به حداقل ۵ صرافی

رئیس اتحادیه طلافروشان بجنورد گفت: حتی یک طلاسازی در این شهر فعالیت نمی‌کند و یکی از نیازهای اتحادیه طلافروشان بجنورد، وجود تولیدی‌های طلا و جواهر است.

مهرداد رحمتی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه اتحادیه طلا و جواهر در بجنورد دارای ۳۰۰ عضو است که از این تعداد فقط ۱۵۰ نفر طلافروش هستند، اظهار کرد: در برخی از این طلافروشی‌ها حدود ۵۰ کیلوگرم طلا وجود دارد و برآورد می‌شود حدود یک تن طلا در تمام طلافروشی‌های این شهر وجود داشته باشد.

وی افزود: اقتصاد در طلافروشی‌های بجنورد دلال‌محوری شده و تولید، جای خود را به تبادل داده است. سرمایه در طلافروشی‌های بجنورد وجود دارد، اما دریغ از یک طلاساز.

رحمتی ادامه داد: شهرهای بجنورد، یاسوج و ایلام از تولید طلا و جواهر و بنکداری محروم هستند.

وی بیان کرد: این ظرفیت در اتحادیه وجود دارد که اگر یک شرکت تعاونی یا سهامی توسط طلافروشی‌های این شهر ایجاد و هر کدام ۱۰۰ گرم در طول یک سال در این شرکت سرمایه‌گذاری کنند، ۵۰۰ میلیارد تومان پول جواهر می‌شود که توسعه را می‌تواند برای شهر و اعضای اتحادیه در حوزه تجاری سازی و شهرک سازی به ارمغان بیاورد.

او با اشاره به اینکه شهر بجنورد به حداقل پنج صرافی نیاز دارد، خاطرنشان کرد: بعد از گذشت ۲۰ سال، در بجنورد یک مرکز صرافی راه اندازی شد اما این مرکز با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.

وی تاکید کرد: اگر شرکت‌های پتروشیمی خراسان و سیمان فقط حواله‌های خود را برای خواندن در صرافی بجنورد بیاورند، نوید می‌دهم تاثیر خیلی زیادی در وضعیت مالی اصناف داشته باشد و این خلأ در صنایع استان وجود دارد.

رحمتی در ادامه به تسهیلات بانکی نیز اشاره کرد و گفت: شاید طلافروشی‌ها با گردش مالی و ارتباط‌هایی که دارند بتوانند چند میلیارد تومان تسهیلات بگیرند، اما یک زرگر برای بقای خود توان دریافت ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات را ندارد.

 انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404052514937
  • خبرنگار : 50046