یک نماینده مجلس:

طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» به شفافیت و توسعه مناطق محروم کمک می‌کند

نماینده مردم آباده، بوانات، خرم‌بید و سرچهان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» علاوه بر ارتقای شفافیت و عدالت مالیاتی، به توزیع عادلانه‌تر منابع و حل بخشی از مشکلات مالی و اجتماعی کشور کمک می‌کند.

رحیم زارع امروز یکشنبه‌ ۲۶ مرداد در دیدار با مدیرکل امور مالیاتی فارس اظهار کرد: این طرح که یک پروژه ملی است، به مؤدیان اختیار می‌دهد پروژه‌های مورد نظر خود را حتی خارج از استان محل سکونت یا فعالیت انتخاب کنند و این امکان علاوه بر افزایش انگیزه در پرداخت مالیات، تمرکز بودجه بر پروژه‌های مناطق محروم و شهرستان‌ها را نیز تقویت می‌کند.

وی با اشاره به آثار بلندمدت طرح گفت: نشان‌دار کردن مالیات‌ها به رشد اشتغال، حفظ فرصت‌های شغلی و ثبات درآمدهای مالیاتی کمک می‌کند و با افزایش اعتماد عمومی به دولت و نظام مالیاتی، مشارکت مردم در امور اجتماعی نیز بیشتر خواهد شد.

زارع همچنین بر لزوم تسهیل فرآیندهای مشارکت مؤدیان تأکید کرد و افزود: با افزایش بودجه این طرح، اجرای پروژه‌های بیشتر ممکن شده و انگیزه مردم و فعالان اقتصادی برای مشارکت افزایش می‌یابد.

تحقق ۱۱۵ درصد درآمد مالیاتی فارس

مدیرکل امور مالیاتی فارس نیز در این دیدار گفت: اداره‌کل امور مالیاتی فارس با تأمین ۹۷ درصد درآمدهای عمومی استان تلاش کرده است درآمدهای پایدار را با رعایت انصاف و عدالت مالیاتی محقق کند تا فشار مضاعفی بر فعالان اقتصادی وارد نشود.

حمیدرضا منتظری با اشاره به وصول ۲۵ همت درآمد مالیاتی در فارس طی سال گذشته و تحقق ۱۱۵ درصدی آن، افزود: این موفقیت منجر به افزایش ۳۰ درصدی اعتبارات هزینه‌ای و ۴۰ درصدی اعتبارات تملک دارایی استان شد.

وی با تأکید بر اهمیت شفاف‌سازی محل هزینه‌کرد مالیات‌ها اظهار کرد: در سال جاری برای تکمیل ۳۸ پروژه در استان، اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال از محل طرح «نشان‌دار کردن مالیات‌ها» اختصاص یافته و مؤدیان می‌توانند در انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات خود مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404052615573
  • خبرنگار : 50649