هفته اول لیگ برتر فوتبال

استقلال بعد از ۳ بازی ترمز تراکتور را کشید

دیدار استقلال تهران با تراکتور تبریز با برتری یک بر صفر استقلالی‌ها به پایان رسید.

دوتیم تراکتور و استقلال در جریان هفته اول لیگ برتر فوتبال، از ساعت ۱۹ سه‌شنبه ۲۸ مرداد در ورزشگاه شهید سردار سلیمانی تبریز به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت با برتری یک بر صفر استقلالی‌ها به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، استقلال با این برتری با کسب این سه امتیاز در رتبه دوم جدول قرار گرفت و تراکتور بدون امتیاز سیزدهم است.

تراکتور صفر استقلال یک

کارت زرد: شجاع خلیل‌زاده

کارت قرمز: -

گل اول استقلال به تراکتور توسط محمدحسین اسلامی (دقیقه ۶۸): روی اشتباه مهدی هاشم نژاد و از دست دادن توپ، یک دوی محمدحسین اسلامی و سعید سحرخیزان باعث شد تا بازیکن جوان استقلال در موقعیت تک به تک قرار بگیرد. اسلامی از این فرصت به بهترین شکل استفاده کرد و با یک ضربه چیپ دروازه را گشود.

ترکیب تراکتور:

ادیب زارعی، دانیال اسماعیلی‌فر، الکساندر سدلار، شجاع خلیل‌زاده، محمد نادری، ایگور پوستونسکی، اودیل خامروبکوف(۶۹- مهدی شیری)، مهدی ترابی(۶۹- دوماگوی دروژدک)، مهدی هاشم‌نژاد، امیرحسین حسین‌زاده و تومیسلاو اشتراکالی(۶۹- تیبور هلیلوویچ)

سرمربی: دراگان اسکوچیچ

ترکیب استقلال:

آنتونیو آدان، آرمین سهرابیان، عارف آقاسی، روزبه چشمی، دیدیه اندونگ، رامین رضاییان، ابولفضل جلالی(۶۸- حسین گودرزی)، مهران احمدی، علیرضا کوشکی، محمدحسین اسلامی و سعید سحرخیزان(۶۸- محمدرضا آزادی)

سرمربی: ریکاردو ساپینتو

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۰۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404052817546
  • خبرنگار : 50589