نامزدهای بهترین فیلمساز اول در جشن منتقدان

نامزدهای بهترین خلاقیت و استعداد درخشان (بهترین فیلمساز اول) پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران، اسامی نامزدهای بهترین خلاقیت و استعداد درخشان (بهترین فیلمساز اول) برای رقابت در پانزدهمین جشن بزرگ انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران اعلام شد.
  
نامزدهای این بخش عبارتند از: 
 
- آپاراتچی (قربانعلی طاهرفر)

ملاقات خصوصی (امید شمس)

- بی رویا (آرین وزیر دفتری)

- تصور (علی بهراد)

- تمساح خونی (جواد عزتی)

- جنگل پرتقال (آرمان خوانساریان)
 
- شب طلایی (یوسف حاتمی‌کیا)  

- علت مرگ نامعلوم (علی زرنگار)

- علفزار (کاظم دانشی)

 - موقعیت مهدی (هادی حجازی‌فر)
 
در این دوره از جشن ۲۰۷ اثر اکران‌شده سینمای ایران طی سه سال اخیر، توسط بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران در ۱۳ رشته داوری شده‌اند و تاکنون نامزدهای پنج بخش از جمله بهترین مهندسی صدا، بهترین دستاورد فنی، بهترین موسیقی، بهترین فیلمبرداری، بهترین تدوین، بهترین فیلمنامه و بهترین کارگردانی معرفی شده که در سایت انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران به نشانی isfcw.ir قابل مشاهده است.

نامزدهای بخش‌های دیگر متعاقبا اعلام خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

نامزدهای بهترین کارگردانی

نامزدهای بهترین فیلمنامه

نامزدهای بهترین موسیقی، فیلمبرداری و تدوین

پانزدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران ۸ شهریورماه به دبیری جعفر گودرزی در تالار قلم کتابخانه ملی برگزار می‌شود.

انتهای پیام 
 

  • چهارشنبه/ ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404052918013
  • خبرنگار : 71219