حماس: اظهارات کاتس درباره عملیات غزه اعتراف به پاکسازی قومی است

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) اعلام کرد که تایید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر انجام عملیات نظامی در شهر غزه با قدرت آتش سنگین جهت کوچاندن ساکنان آن، اعتراف به جنایتی در سطح پاکسازی قومی است.

به گزارش ایسنا، جنبش حماس امروز جمعه در بیانیه‌ای تاکید کرد: شهر غزه روزها در معرض عملیات تخریب سیستماتیک و کشتارهای هولناک و بی‌وقفه علیه غیرنظامیان بی‌گناه قرار گرفته است.

حماس در بیانیه خود پرسید: چگونه جهان در برابر جنایت‌های نسل کشی که رسما از سوی رهبران اشغالگران اعلام شده سکوت می‌کند و قوانین از بازدارندگی این رژیم سرکش ناتوان مانده‌اند؟

این جنبش اعلام کرد تاکید «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مبنی بر انجام عملیات نظامی در شهر غزه با قدرت آتش سنگین جهت کوچاندن ساکنان آن، اعتراف به جنایتی در سطح پاکسازی قومی است.

بنا بر گزارش سایت شبکه الجزیره، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرده طرح‌های ارتش برای اشغال شهر غزه را تصویب کرده که شامل حملات سنگین و کوچاندن فلسطینی‌ها می‌شود. وی همچنین تهدید کرد که این شهر را به سرنوشتی مشابه رفح و بیت حانون دچار خواهد کرد.

پیشتر رسانه‌های عبری گزارش دادند که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رئیس ستاد ارتش این رژیم طرح‌های اشغال شهر غزه را بر اساس تصمیم اخیر کابینه امنیتی تصویب کردند.

این رسانه‌ها به نقل از منابعی گزارش دادند که ارتش اسرائیل تصمیم گرفته است فراخوان ۶۰ هزار سرباز ذخیره را به تعویق بیندازد و خدمت ۲۰ هزار نیروی ذخیره را به مدت ۴۰ روز دیگر تمدید کند.

تصمیم کاتس و «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی پس از مذاکراتی در مقر وزارت جنگ در تل‌آویو برای تصویب طرح‌های اشغال شهر غزه اتخاذ شد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404053119040
  • خبرنگار : 71475