وزیر کشور در سمنان اعلام کرد

بهره‌برداری از ۴۰۰۰ میلیارد تومان پروژه در سمنان/ تکذیب خبر تغییر برخی استانداران

وزیر کشور از افتتاح و بهره‌برداری از ۴۰۰۰ میلیارد تومان پروژه در استان سمنان در جریان سفر امروز خود خبر داد.

اسکندر مومنی که امروز ۳ شهریور به منظور حضور در آیین افتتاح چندین پروژه هفته دولت وارد این استان سمنان شده است در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: همزمان با هفته دولت و در این سفر ۱۲ کیلومتر راه در استان سمنان افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای سمنان افزود: این استان با بهره‌مندی از ۶ درصد از مساحت کشور، همجواری با پایتخت و استان‌های بزرگ و نرخ سواد ۹۸ درصدی از پتانسیل بالایی در جذب سرمایه‌گذاری برخوردار است.

وی با اشاره به ظرفیت بالای استان در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: انتظار می‌رود که مسئولان و سرمایه‌گذاران به منظور توسعه ظرفیت‌های استان در این بخش دست به دست همدیگر دهند.

وزیر کشور با اشاره به آغاز طرح‌های متعدد انرژی خورشیدی در سمنان خاطرنشان کرد: این استان می‌تواند به قطب انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور تبدیل شود.

وی فعال سازی واحدهای راکد را از اولویت‌های دولت چهاردم برشمرد و تصریح کرد: رئیس‌جمهور به منظور تسریع در فرآیندها، بخش زیادی از اختیارات را به استانداران تفویض کرده است.

مومنی در پاسخ به پرسشی در ارتباط با شایعه تغییر برخی استانداران ضمن تکذیب این خبر، افزود: هیچ موردی در این زمینه مطرح نشده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۴
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404060300921
  • خبرنگار : 50233