مسئول کمیته تدوین المپیاد جهانی رباتیک دانش‌آموزی معرفی شد

سروش صادق‌نژاد، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران) و نایب‌رئیس فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی فیرا طی حکمی از سوی هیات رئیسه فدراسیون جهانی رباتیک و هوش مصنوعی (FIRA) به‌عنوان مسئول کمیته تدوین المپیاد جهانی رباتیک دانش‌آموزی منصوب شد.

به گزارش ایسنا، کمیته تدوین المپیاد جهانی رباتیک دانش‌آموزی با هدف طراحی چارچوب‌های علمی و آموزشی المپیاد جهانی رباتیک در رده‌ دانش‌آموزی تشکیل شده و مأموریت آن تدوین آیین‌نامه‌ها، طراحی لیگ‌ها و ایجاد الگوهای استاندارد آموزشی برای پرورش استعدادهای نوجوانان در حوزه‌های رباتیک و هوش مصنوعی است.

دکتر سروش صادق‌نژاد با اشاره به اهمیت این رویداد، گفت: المپیاد جهانی رباتیک دانش‌آموزی تنها یک رقابت نیست، بلکه فرصتی برای آموزش، نوآوری و رشد نسل آینده در عرصه فناوری‌های نوین به شمار می‌رود. امیدواریم این المپیاد بتواند زمینه‌ساز تبادل علمی و تجربه میان نوجوانان کشورهای مختلف و تقویت همکاری‌های بین‌المللی در حوزه علم و فناوری باشد.

با این انتصاب، انتظار می‌رود المپیاد جهانی رباتیک دانش‌آموزی از سال آینده با حضور تیم‌های دانش‌آموزی از کشورهای مختلف جهان آغاز به کار کند و به یکی از رویدادهای علمی معتبر بین‌المللی در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی تبدیل شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404060402049
  • خبرنگار :