فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد

بازداشت عوامل نزاع و درگیری در پمپ‌بنزین فلکه گاز رشت

فرمانده انتظامی شهرستان رشت از بازداشت ۶ نفر از عوامل اصلی نزاع و درگیری در پمپ‌بنزین‌ محدوده فلکه گاز خبر داد.

سرهنگ عیسی روشن‌قلب امروز سه‌شنبه چهارم شهریور در تشریح این خبر اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع درگیری در پمپ‌بنزین فلکه گاز، بلافاصله مأموران انتظامی به محل اعزام شدند.

وی افزود: با حضور پلیس، اوضاع تحت کنترل قرار گرفت و در بررسی‌های اولیه مشخص شد که چند نفر به دلیل اختلافات شخصی در این مکان با یکدیگر درگیر شده‌اند.

فرمانده انتظامی رشت تصریح کرد: ماموران با اقدام سریع و قاطع، ۶ نفر از عوامل اصلی این نزاع را شناسایی و بازداشت و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ روشن قلب در پایان با بیان اینکه برخورد قاطع با برهم‌زنندگان نظم و آسایش عمومی در دستور کار پلیس است، از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشابه، موضوع را سریعاً از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404060402223
  • خبرنگار : 50042