فرماندار خبر داد

افتتاح ۴۳ پروژه عمرانی به مناسبت هفته دولت در درگزین

فرماندار درگزین از افنتاح ۴۳ پروژه عمرانی مختلف همزمان با هفته دولت در این شهرستان خبر داد.

محمد سلطانی ابراهیمیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:۴۳ پروژه مختلف عمرانی با اعتباری افزون‌بر ۷۰ میلیارد تومان در این شهرستان در حال افتتاح و بهره‌برداری است.

وی افزود: با توجه به سیاست دولت مبنی بر اولویت به سرانجام رساندن پروژه‌های نیمه تمام و سپس تعریف پروژه‌های جدید، برای همین در هفته دولت این شهرستان تنها دارای یک پروژه کلنگ‌زنی با سرمایه‌گذاری یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

سلطانی ابراهیمیان ادامه داد: روکش آسفالت مسیرهای روستایی با اعتباری افزون‌بر ۲۸ میلیارد تومان، جدول‌گذاری معابر روستایی با اعتباری افزون‌بر ۱۷ میلیارد تومان، آسفالت معابر شهر شاهنجرین با اعتباری افزون‌بر ۲۱ میلیارد تومان، گلخانه سبزی و صیفی با اعتباری افزون‌بر ۶ میلیارد تومان، رفع سه نقطه حادثه‌خیز، آبرسانی روستایی، برق از جمله موارد پروژه‌های در حال افتتاح این شهرستان همزمان با هفته دولت است.

وی همچنین از افتتاح کافه کتاب بانوان این شهرستان با اعتباری افزون‌بر دو میلیارد تومان توسط شهرداری در هفته دولت خبر داد و خاطرنشان کرد: دو مدرسه در شهرستان درگزین با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد در مراحل پایانی بوده که تا مهر سال‌جاری این پروژه‌ها قابل افتتاح خواهد بود، اما افتتاح رسمی آن در دهه مبارک فجر سال‌جاری انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404060603396
  • خبرنگار : 50037