کارشناس هواشناسی استان:

هوای کردستان خنک‌تر می‌شود/ کاهش سه تا چهار درجه‌ای دما در استان از پایان هفته

کارشناس هواشناسی کردستان از خنک‌تر شدن هوای استان تا اواخر هفتە جاری خبر داد.

ریحان امیدی راد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از روز پنجشنبه ۶ شهریور هفته گذشته تاکنون میانگین دمای بیشینه در استان ۲ تا ۳ درجه کاهش یافته و بیشینه دما در برخی شهرستان‌ها از جمله سنندج به ۳۷ درجه سانتی‌گراد رسیده است.

وی افزود: همچنین بیشترین دمای ثبت‌شده در گرم‌ترین ساعات روز سلین هورامان ۴۲ تا ۴۵ کامیاران ۴۰ درجه سانتی‌گراد گزارش شده است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بیان کرد: تا روز چهارشنبه ۱۲ شهریور نوسانات دما جزیی خواهد بود و گرمای هوا در همین محدوده تداوم دارد، اما از روز پنجشنبه ۱۳ شهریور روند کاهشی دما آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا اواسط هفته آینده ۳ تا ۴ درجه دیگر از دمای هوا کاسته شود و شرایط نسبت به روزهای گذشته خنک‌تر گردد.

وی همچنین با اشاره به شرایط ناپایدار جوی گفت: امروز ۸ شهریور برای نیمه غربی استان به‌ویژه شهرستان‌های مریوان و بانه رگبار و بارش‌های پراکنده پیش‌بینی می‌شود که این وضعیت بارشی به‌صورت متناوب تا اواسط هفته ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404060804385
  • خبرنگار : 50294