با هدف توسعه توریسم درمانی در عراق صورت گرفت

دیدار سرپرست جهاددانشگاهی قم با سرکنسول ایران در نجف اشرف

سرپرست جهاددانشگاهی قم، با حضور در عراق، با سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف دیدار و گفت‌وگو کرد.

سیدرضا طباطبایی قمی سه‌شنبه ۱۱ شهریور در اولین برنامه خود در کشور عراق باحضور در دفتر کنسولگری ایران در نجف اشرف با سیدسعید سیدین، دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای جهاد دانشگاهی قم گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های جهاد دانشگاهی قم توسعه فعالیت‌های این مرکز بخصوص در حوزه درمانی در بخش بین الملل است.

سرپرست جهاد دانشگاهی واحد قم افزود: در همین زمینه به دنبال پیگیری جدی بحث توریسم درمانی در کشورهای منطقه به خصوص عراق هستیم و امیدواریم با ظرفیت‌های بین المللی که در جهاد دانشگاهی قم در زمینه درمان ناباروری وجود دارد بتوانیم حضوری قوی در این عرصه داشته باشیم.

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف نیز با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های گسترده در حوزه پزشکی و درمانی کشور، گفت: جهاد دانشگاهی بعنوان یکی از مهمترین ظرفیت‌های کشور در عرصه پزشکی و درمان‌های نوین می‌تواند زمینه‌ساز توسعه توریسم درمانی در ایران باشد.

وی افزود: وزارت خارجه و سرکنسولگری ایران در نجف اشرف نیز آمادگی کامل خود را برای حمایت از توسعه زیرساخت‌های توریسم درمانی و حضور بیماران عراقی در ایران و حل مشکلات این حوزه اعلام می‌کند.  

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی قم در روز سه‌شنبه ۱۱ شهریور، سیدین گفت: حضور جهاد دانشگاهی قم در این عرصه، فرصت مغتنمی برای کشورمان است تا بتوانیم از ظرفیت‌هایی که در حوزه مزیت‌های نسبی ملی بویژه در عرصه درمانی داریم برای توسعه ایران اسلامی بهره ببریم.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404061106715
  • خبرنگار : 50455