فرماندار حاجی‌آباد:

آبیاری نوین، تنها راه نجات قنات بی‌بی دختران حاجی‌آباد است

فرماندار شهرستان حاجی‌آباد بر لزوم بهره‌گیری از روش‌های نوین آبیاری و مدیریت مصرف برای حفظ و احیای قنات تاریخی بی‌بی دختران تأکید کرد.

محمد سالاری‌پور با همراهی محمد مرادی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان، از قنات تاریخی بی‌بی دختران بازدید و وضعیت آبدهی و الگوی مصرف این منابع آبی را بررسی کرد.  

وی با بیان اینکه قنات بی‌بی دختران سال‌ها منبع اصلی تأمین آب شرب و کشاورزی منطقه بوده است، گفت: کاهش بارندگی‌ها و مصرف بی‌رویه در سال‌های اخیر باعث افت جدی آبدهی این قنات شده است.  

او افزود: در گذشته، آب قنات به‌صورت سنتی و با تقسیم منظم میان کشاورزان توزیع می‌شد، اما افزایش سطح زیرکشت و رعایت نکردن الگوهای صحیح مصرف، نیاز آبی اراضی را فراتر از ظرفیت قنات برده و موجب کم‌آبی برای برخی مزارع شده است.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان حاجی‌آباد در روز چهارشنبه ۱۲ شهریور، فرماندار حاجی‌آباد مرمت و لایروبی دوره‌ای قنات را از اقدامات ضروری برشمرد و اظهار کرد: استفاده از سیستم‌های آبیاری تحت فشار و مدیریت دقیق مصرف می‌تواند ضمن رونق کشاورزی، این میراث ارزشمند را برای آیندگان حفظ کند.  

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404061207102
  • خبرنگار : 50673