مسئول بسیج سازندگی سپاه استان:

بیش از ۲۰۰۰ روستایی لرستان از آب آشامیدنی بهره‌مند می‌شوند

مسئول بسیج سازندگی سپاه لرستان از آغاز به کار پروژه آبرسانی در شهرستان دلفان خبر داد.

سرگرد سید سجاد خلفوند ۱۴ شهریور در جمع خبرنگاران بیان کرد: در ادامه طرح جهاد آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) و بهره‌مندی مردم روستاهای لرستان از آب آشامیدنی، پروژه آبرسانی مجتمع کفراج شهرستان دلفان آغاز به‌ کار کرد. 

او ادامه داد: این پروژه شامل بیش از ۷۰۰۰ متر لوله‌گذاری، احداث یک باب مخزن بتنی ذخیره آب ۱۰۰۰ مترمکعبی و همچنین احداث و بهسازی دو باب ایستگاه پمپاژ بوده که عملیات اجرایی آن از هفته جاری آغاز شده است.

وی افزود: هدف این پروژه آبرسانی به روستاهای مجتمع کفراج بوده و ارزش ریالی این پروژه بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال است.

این مسئول تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در صورت نبود مشکلات ظرف مدت ۶ ماه این پروژه آب‌رسانی به اتمام برسد. با اجرای این پروژه بیش از ۱۰ روستا و جمعیتی بالغ بر بالای ۲۰۰۰ نفر از نعمت آب شرب بهره مند خواهند شد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404061408053
  • خبرنگار : 50176