مدیر منابع انسانی آموزش و پرورش استان اعلام کرد

آغاز سال تحصیلی با ۸۴۱ معلم جدید در استان کرمان

مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش استان کرمان گفت: فرآیند استخدام ۸۴۱ معلم جدید برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ در حال انجام است.

ابراهیم روحی ۱۵ شهریور در گردهمایی مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان کرمان که با محور پروژه مهر برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته ۵۷۰ معلم از طریق آزمون ماده ۲۸ استخدام شده و امسال ۸۴۱ معلم جدید وارد چرخه تعلیم و تربیت استان می‌شوند.

وی با تاکید بر اهمیت توانمندسازی نیروی انسانی گفت: در زمینه آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی و والدین با همکاری اداره انجمن اولیا و مربیان بایستی آموزش را از خانه شروع کنیم و جدی‌تر وارد شویم که اگر این اتفاق نیفتد فضای مجازی برای کارکنان و خانواده‌ها تصمیم می‌گیرد.

مدیر منابع انسانی و امور اداری آموزش و پرورش استان کرمان گفت: آموزش والدین را باید جدی بگیریم که در این صورت شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در خانواده‌ها و جامعه خواهیم بود.

به گزارش ایسنا محمد حمیدی ذیحساب آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این نشست اظهار کرد: باید در حوزه کاری خود به نحوی عمل کنیم که به جایگاه معلم لطمه نخورد و همه فعالیت‌ها بر مبنای تکریم معلمان باشد.

وی گفت: در زمینه درصد رشد درآمدهای اختصاصی، رتبه اول کشور را نسبت به سال گذشته داریم و در بعضی از شهرستان و مناطق رشد بسیار خوبی در این زمینه داشته‌ایم.

حمیدی بیان کرد: به جای اینکه دنبال منابع جدید باشیم باید از آنچه داریم بیشترین بهره‌وری را داشته یاشیم، تجاری‌سازی با هزینه‌های کم را در دستور کار قرار دهیم. انتظار کمک و معجزه نباید داشته باشیم و مبنای همه فعالیت‌ها باید با تکیه بر منابع موجود باشد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404061508717
  • خبرنگار : 50187