مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان:

مردم نگران سلامت و کیفیت نان در استان زنجان نباشند

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان با تأکید بر اینکه مردم هیچ نگرانی نسبت به سلامت و کیفیت نان در استان نداشته باشند، گفت: سلامت جامعه خط قرمز ماست و نظارت مستمر بر فعالیت نانوایی‌ها انجام می‌شود.

ولی‌اله زمانی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دغدغه برخی شهروندان درباره وجود لکه‌های سوختگی در نان‌های لواش، افزود: این موضوع ناشی از آلودگی یا تهدیدی برای سلامت مردم نیست، بلکه در فرآیند پخت و به‌دلیل چسبیدن تکه‌های ریز خمیر به تنور و سوختن آن‌ها رخ می‌دهد و ارتباطی با کیفیت و بهداشت نان ندارد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان تصریح کرد: کیفیت آرد مصرفی در نانوایی‌ها به‌طور مرتب کنترل می‌شود و دوره‌های آموزشی برای ارتقای مهارت نانوایان برگزار خواهد شد. همچنین بازرسی‌های مشترک با دستگاه‌های نظارتی و بهداشتی به صورت مستمر در حال انجام است و در صورت مشاهده تخلف، برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

وی تأکید کرد: نان سالم و باکیفیت حق مردم است و دستگاه‌های مسئول اجازه نخواهند داد سلامت جامعه به هیچ‌وجه به خطر بیفتد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404061609134
  • خبرنگار : 50160