معاون استاندار تاکید کرد

لزوم ارتقای کیفیت نان در کردستان با نظارت دقیق بر زنجیره گندم، آرد و نان

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان با تأکید بر اهمیت کیفیت نان در سلامت مردم گفت: دستگاه‌های متولی استان موظفند با نظارت مستمر بر زنجیره گندم، آرد و نان، از عرضه نان بی‌کیفیت جلوگیری کنند.

ارسلان ازهاری امروز سه‌شنبه ۱٨ شهریور در پنجمین جلسه کارگروه اصلاح نظام یارانه‌ای گندم، آرد و نان استان در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: نان به عنوان قوت غالب خانوار جایگاه ویژه‌ای دارد و تأمین آرد و نان با کیفیت، از اصلی‌ترین اولویت‌های نظارتی و مدیریتی استان است.

وی افزود: سلامت مردم خط قرمز مسئولان است و خبازی‌های استان باید با گذراندن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و اخذ گواهی مهارت، کیفیت نان را ارتقا دهند.

ازهاری همچنین بر به‌روزرسانی تجهیزات کارخانجات آردسازی تأکید کرد و گفت: گندم آبی استان باید تنها در سیلوهای استاندارد ذخیره شود و از استان خارج نگردد تا کیفیت آرد تولیدی در سال آینده به بالاترین سطح برسد.

وی عرضه خارج از شبکه آرد را یکی از مشکلات جدی استان برشمرد و خاطرنشان کرد: تمامی خرید و فروش‌های آرد باید شفاف و مبتنی بر فاکتور رسمی باشد و در صورت تخلف، فعالیت خبازی‌های متخلف متوقف خواهد شد، همچنین نصب بونکرهای آرد در نانوایی‌ها نیز به عنوان راهکاری مؤثر برای کنترل عرضه خارج از شبکه در دستور کار قرار گیرد.

معاون استاندار کردستان بازنگری در تخصیص سهمیه آرد و تولید نان کامل را ضروری دانست و افزود: تولید نان کامل یک الزام است و در این مسیر از نانوایی‌ها حمایت خواهد شد.

وی در پایان اعلام کرد که قیمت جدید انواع نان متناسب با نوع آرد مصرفی، پس از پیگیری‌های ستاد تنظیم بازار، در سامانه «نانینو» بارگذاری شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404061810937
  • خبرنگار : 50294