عضو ناظر مجلس:

تکلیف قیمت گندم سال آینده به‌زودی مشخص می‌شود

عضو ناظر مجلس در شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی از برگزاری جلسه شورای قیمت‌گذاری در ۲۲ شهریور خبر داد و تأکید کرد: امیدواریم با بررسی‌های کارشناسی، نرخی عادلانه تعیین شود.

عبدالغفور امانزاده گفت: طبق قانون، نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی باید پیش از آغاز فصل کشت اعلام شود. 

نماینده مردم گرگان در مجلس افزود: تا پیش از برگزاری جلسه، عدد مشخصی را اعلام نمی‌کنیم، اما امیدواریم با بررسی‌های کارشناسی که انجام شده است، نرخ خرید تضمینی به شکلی عادلانه تعیین شود. نتیجه نهایی جلسه اعلام خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل غله گلستان در روز چهارشنبه ۱۹ شهریور، وی تاکید کرد: این جلسه، نقش مهمی در تثبیت درآمد کشاورزان و حمایت از تولید داخلی گندم دارد و تصمیمات آن مستقیماً بر امنیت غذایی و وضعیت کشاورزان کشور تأثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام            

  • چهارشنبه/ ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404061911578
  • خبرنگار : 50604