هوای دشت کاشان با الگوی دمای پاییزی

رئیس اداره هواشناسی کاشان گفت: نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد که از دهه سوم شهریور کاهش دما به‌صورت مستمر آغاز شده و تا روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده، دمای حداکثر بین ۸ تا ۱۰ درجه کاهش داشته و به زیر ۳۲ درجه خواهد رسید.

عباس ارغوانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: انتظار می‌رود که کاهش دمای حداکثر در مناطق کوهستانی شدت بیشتری داشته باشد و ملاحظات سرمایی زودرس مانند آماده‌سازی وسایل گرمایش و مراقبت از محصولات باغی برای ساکنان  این مناطق توصیه می‌شود.

وی افزود: با وجود کاهش محسوس دما در مناطق مختلف دشت کاشان، اما همچنان از بارش‌ خبری نیست و آسمان مناطق عموما صاف خواهد بود، بنابراین از شهروندان درخواست می‌شود نسبت به کاهش مصرف آب، توجه بیشتری داشته باشند.

رئیس اداره هواشناسی کاشان بیان کرد: براساس نقشه‌های هواشناسی، پدیده غالب جوی در دشت کاشان تا هفته آینده، به‌صورت صاف تا کمی ابری و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404062011761
  • خبرنگار : 50260