کاهش محسوس دما در خراسان رضوی

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: از روز شنبه ۲۲ شهریور کاهش محسوس دما در استان رخ خواهد داد و هوای خنک تا روزهای پایانی هفته ماندگار خواهد بود.   

محمد غیوری خواه در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به وضعیت جوی روزهای آتی، اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی، تا دوشنبه ۲۴ شهریور هفته آتی در پاره‌ای از نقاط استان به ویژه در نواحی بادخیز شرق و جنوب شرق، افزایش سرعت وزش باد گاهی وزش باد نسبتا شدید با احتمال خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. 

وی با بیان اینکه طی این مدت به‌ویژه در روز شنبه انتقال ذرات گرد و غبار به نواحی مرکزی از جمله مشهد و کاهش کیفیت هوا در این مناطق دور از انتظار نیست، افزود: همچنین از پنجشنبه تا شنبه در ساعات بعدازظهر تا اوایل شنبه، افزایش ابر در برخی نقاط در نواحی شمالی به‌ویژه شمال غرب احتمال رگبار و رعدوبرق همراه با وزش باد شدید لحظه‌ای و در پاره‌ای نقاط گردوخاک انتظار می‌رود.

کارشناس مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: از روز شنبه کاهش محسوس دما در استان رخ خواهد داد و هوای خنک تا روزهای پایانی هفته ماندگار خواهد بود.   

غیوری‌خواه درخصوص دمای ۲۴ ساعت گذشته، گفت: در ۲۴ ساعت گذشته خنک‌ترین نقطه استان، فریمان با ۱۴ درجه و گرم‌ترین نقطه ، سبزوار با ۴۱ درجه سانتی‌گراد بوده است؛ همچنین نوسانات دمای هوای مشهد نیز بین ۲۰ و ۳۵ درجه سانتی‌گراد گزارش شده است.

وی یادآور شد: بیشترین سرعت وزش باد در تایباد با ۶۵ کیلومتر بر ساعت گزارش شده و حداکثر دما برای امروز پنجشنبه نیز در مشهد، ۳۶ درجه سانتی‌گراد و حداقل ۲۰ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404062011870
  • خبرنگار : 50990