رشد ۱۱ درصدی جوجه‌ریزی در کردستان/ ثبات تولید گوشت مرغ در استان

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان از افزایش ۱۱ درصدی جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان طی پنج ماه گذشته خبر داد و گفت: این روند منجر به تولید بیش از ۵۰ هزار تن گوشت مرغ در استان شده است.

محمد بیانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طی پنج ماه نخست سال جاری بیش از ۲۶ میلیون و ۶۳ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام شده است.

وی افزود: این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱ درصد رشد داشته و نتیجه آن تولید بیش از ۵۰ هزار تن گوشت مرغ در استان بوده است که ثبات تولید در مرغداری‌های کردستان را نشان می‌دهد.

بیانی با اشاره به میانگین ماهانه حدود چهار میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان گفت: این آمار بیانگر ظرفیت بالای واحدهای تولیدی کردستان در تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان و کشور است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کردستان در پایان خاطرنشان کرد: تثبیت جوجه‌ریزی و تداوم تولید در واحدهای مرغداری استان نقش مهمی در پایداری عرضه و تنظیم بازار گوشت مرغ در سطح ملی ایفا می‌کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404062313318
  • خبرنگار : 50294