معاون وزیر علوم:

قانون جهش تولید دانش‌بنیان یک فرصت طلایی است

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: قانون جهش تولید یک فرصت طلایی برای دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری و صنایع است.

محمد نبی شهیکی روز یکشنبه ۲۳ شهریور در مراسم امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آیت‌الله بروجردی(ره) و شرکت داروسازی بروجرد، با اشاره به قانون جهش، اظهار کرد: قانون جهش تولید از اعتبار مالیاتی یک تجربه موفق جهانی بوده و یک فرصت طلایی برای دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری و صنایع است.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا امسال ۶۰ همت اعتبار برای قانون جهش تولید دانش‌بنیان در نظر گرفته شده و این قانون تولید دانش‌بنیان از اعتبارات مالیاتی صنایع شتاب‌دهنده فناوری بوده و زنجیره ارزش برای صنایع است.

معاون وزیر علوم بیان کرد: این قانون تجربه‌ای است که حدود ۲ دهه در جهان انجام شده و موفق بوده و فرایند اجرایی این قانون توسط مشاوران اجرایی وزارتخانه انجام خواهد شد و خسارت و ما به تفاوت انجام آن از طریق دولت تأمین و با صنایع پرداخت می‌شود.

احمدرضا مظاهری رئیس دانشگاه آیت‌الله بروجردی(ره) نیز در این مراسم تصریح کرد: قانون جهش تولید دانش‌بنیان فرصت مناسبی برای همکاری بین دانشگاه و داروسازی بوده و از ظرفیت مالیاتی شرکت برای جهش تولید دانش‌بنیان استفاده خواهد شد.

وی ادامه داد: در این مرحله ۱۰۰ میلیارد تومان از اعتبار مالیاتی شرکت داروسازی بروجرد استفاده خواهد شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404062313335
  • خبرنگار : 50175