برای دومین روز متوالی،

سرعت طوفان در سیستان از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت گذشت

مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید با بیشینه سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت امروز (۲۴ شهریور) زابل را درنوردید و گرد و غبار ناشی از آن، شعاع دید افقی را به ۱۲۰۰ متر کاهش داد.

محسن حیدری افزود: همچنین در شهرستان زهک بیشینه سرعت باد به ۷۲ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی در ایستگاه هواشناسی این شهرستان تا ۷۰۰ متر کاهش یافت.

مدیرکل هواشناسی استان گفت: تا صبح چهارشنبه در شمال استان وزش باد شدید و در مناطق مستعد احتمال وقوع طوفان گردوخاک پیش‌بینی می‌شود. در همین مدت، در زاهدان، نواحی مرکزی و برخی مناطق جنوبی استان نیز وزش باد متوسط تا نسبتاً شدید همراه با افزایش غبار انتظار می‌رود.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان هواشناسی استان، در روز دوشنبه ۲۴ شهریور، حیدری توصیه کرد: با توجه به شرایط جوی، از تردد غیرضروری بیماران تنفسی، سالمندان و کودکان در زمان غبارآلود بودن هوا خودداری شود. همچنین در ترددهای جاده‌ای احتیاط شود، گلخانه‌ها و محصولات کشاورزی محافظت شوند و از فعالیت در ارتفاعات پرهیز شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۳۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404062414524
  • خبرنگار :