دیدار «پزشکیان» و «عون» در دوحه

روسای جمهور ایران و لبنان در حاشیه نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب که در قطر در حال برگزاری است، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران و جوزف عون رئیس‌جمهوری لبنان در حاشیه نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب که در دوحه پایتخت قطر در حال برگزاری است، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این زمینه بیشتر بخوانید:

دیدار ولیعهد عربستان با رئیس جمهوری

پزشکیان صبح امروز دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ به دعوت امیر قطر جهت حضور و سخنرانی در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، به منظور بررسی تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و از جمله حمله اخیر به محل جلسه سران مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و اتخاذ موضع قاطع از سوی کشورهای اسلامی علیه آن به دوحه سفر کرد.

رئیس جمهوری در این نشست در اظهاراتی ضمن محکوم کردن اقدام جنایتکارانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به پایتخت قطر طی روزهای گذشته، تصریح کرد: متاسفانه تروریست‌های حاکم بر تل آویو با معصومیتی که پس از خیانتی مشابه به دیپلماسی در ژوئن ۲۰۲۵ و با آغاز جنگ تجاوزکارانه به مردم کشور من احساس کردند، جری‌تر شدند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۳
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404062414528
  • خبرنگار : 71489