مدیرکل دامپزشکی استان:

امکان ترخیص فرآورده‌های خام دامی مستقیماً در استان مازندران فراهم شد

مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: در راستای افزایش تولید و تسهیل فرایند صادرات و حمایت از تولیدکنندگان فعال در حوزه صنایع غذایی، برای نخستین بار امکان ترخیص فرآورده‌های خام دامی مستقیماً در استان مازندران فراهم شد.

حمزه آقاپور کاظمی در تشریح این خبر اظهار کرد: با پیگیری‌های اداره کل دامپزشکی در خصوص ترخیص فرآورده خام دامی وارداتی در استان، اولین بار در مازندران این امکان فراهم شد، ماهی‌های خامی که از مبادی مختلف وارد کشور می‌شود، پس از نمونه‌برداری و انجام آزمایشات لازم، تشریفات ترخیص آن‌ها را در استان انجام دهیم.

وی افزود: این امر سهم بسیار بزرگی در افزایش صادرات محصولات نهایی دارد که آن نیز توسط اداره قرنطینه استان مازندران انجام می‌شود. این شرایط تسهیل‌شده، فرصت بسیار مغتنمی است که با پیگیری‌های دامپزشکی برای استان به وجود آمده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دامپزشکی مازندران در شامگاه ۲۵ شهریور، مدیرکل دامپزشکی استان با اشاره به روند رو به رشد صادرات کنسرو ماهی از مازندران در دولت چهاردهم، تصریح کرد: در یک سال گذشته بیش از ۲۹۰ هزار کیلوگرم کنسرو ماهی به کشورهای هدف صادر شد که امیدواریم با این اقدام و تسهیل صورت گرفته در فرآیند تولید و صادرات این میزان با رشد چشمگیری مواجه شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۲:۱۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404062515371
  • خبرنگار :