فعالان طرح اربعین استان گلستان تجلیل شدند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان، برگزاری موفق رویداد بزرگ اربعین را حاصل سازمان‌دهی دقیق و همدلی میان دستگاه‌ها دانست و از فعالان طرح اربعین استان گلستان در گرگان تجلیل کرد.

محمد حمیدی امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور در مراسم قدردانی از فعالان مراسم اربعین در گلستان، کنگره بزرگ اربعین را یک دانشگاه معرفت و انسان سازی دانست و گفت: ارادت مردم به ائمه اطهار است که این کنگره را در ایران متفاوت کرده است.

حمیدی با تأکید بر نقش مردم در شکل‌گیری این حرکت عظیم، افزود: آنچه اربعین را در ایران از دیگر کشورها متمایز کرده، مشارکت مستقیم و دلسوزانه مردم در تأمین هزینه‌های مالی و اجرایی آن است و این حضور خودجوش، نشانه‌ای از عشق خالصانه مردم به امام حسین(ع) و اهل‌بیت(ع) است.

وی افزود: کسانی که در این مسیر خدمت می‌کنند، به منبعی لایزال از معنویت متصل هستند که مسیر آن‌ها به سوی هدفی والا و الهی هدایت می‌شود و اجر آن، تنها نزد خداوند محفوظ است.

معاون استاندار گلستان همچنین با تقدیر از همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های عضو ستاد اربعین استان، به‌ویژه بخش‌های اجرایی و امنیتی، خاطرنشان کرد: برگزاری موفق این رویداد بزرگ، حاصل سازمان‌دهی دقیق، همدلی میان دستگاه‌ها و تلاش بی‌وقفه تمامی دست‌اندرکاران است که شایسته قدردانی هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، در این مراسم با اهدای لوح سپاس از تلاش‌های ارزشمند فعالان این طرح تجلیل شد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404062615811
  • خبرنگار : 50604