اعلام ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی و مدارس استان قم

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و مدارس استان قم را اعلام کرد.

مرتضی رحمان‌نیا، با اشاره به تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان اظهار کرد: از فردا اول مهر، ساعت آغاز به کار ادارات قم ساعت ۷ صبح بوده و کلیه دستگاه‌های اجرایی، در پنجشنبه‌ها نیز به صورت دورکاری فعال هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم افزود: ساعت کاری واحدهای نظامی و امنیتی از ۶:۳۰ صبح و واحدهای صنعتی از ۷ صبح آغاز می‌شود.

رحمان‌نیا درباره ساعت کاری بخش‌های آموزشی نیز گفت: فعالیت مدارس متوسطه از ۷:۳۰ و مدارس ابتدایی از ۸ صبح خواهد بود و مدیران مدارس باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع، درب مدارس را برای ورود دانش‌آموزان باز کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری قم در روز دوشنبه ۳۱ شهریور، وی تصریح کرد: ساعت کاری بانک‌ها نیز از ۷:۳۰ صبح تعیین شده و کارکنان باید از ساعت ۷ در محل خدمت حاضر باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404063118868
  • خبرنگار : 51019