روبیو با الجولانی دیدار کرد

وزارت خارجه آمریکا از دیدار «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا با ابو محمد الجولانی، (احمد الشرع)، رئیس جمهور خودخوانده سوریه و رهبر هیات تحریر الشام خبر داد.

به گزارش ایسنا، «تامی پیگوت» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه در بیانیه‌ای در این رابطه اعلام کرد: « مارکو روبیو، وزیر امور خارجه با «احمد الشرع» رئیس‌جمهور سوریه درباره اولویت‌های آمریکا در سوریه دیدار کرد. وزیر خارجه بر فرصت فراهم شده برای سوریه جهت ساختن یک کشور باثبات و مستقل پس از اعلامیه تاریخی رئیس‌جمهور ترامپ در اوایل سال جاری درباره لغو تحریم‌ها برای مردم سوریه تاکید کرد.»

وی در ادامه گفت: «آن‌ها درباره تلاش‌های جاری ضدتروریسم، اقدامات برای یافتن آمریکایی‌های مفقود شده و اهمیت روابط اسرائیل-سوریه در دستیابی به امنیت بیشتر منطقه‌ای گفت‌وگو کردند.»

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۳:۱۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404063119280
  • خبرنگار : 71621