دستگیری اعضای باند سرقت در قم

فرمانده انتظامی شهرستان قم از دستگیری اعضای ۴ نفره باند سارقان داخل خودرو، موتورسیکلت توسط عوامل کلانتری ۱۹ توحید و کشف ۱۸فقره سرقت در این رابطه خبر داد.

سرهنگ غلامرضا براتی اظهار کرد: در پی وقوع چندین فقره سرقت داخل خودرو در قم، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قم قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان قم افزود: ماموران کلانتری ۱۹ توحید با بررسی‌های تخصصی و انجام اقدامات پلیسی، یک مالخر و ۳ نفر سارق را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در عملیات جداگانه دستگیر کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز چهارشنبه دوم مهر، براتی گفت: با انجام بازسازی صحنه‌های سرقت، متهمان به ارتکاب ۱۲ فقره سرقت داخل خودرو در سطح استان قم، ۴ فقره سرقت موتورسیکلت، یک فقره سرقت دوچرخه و یک فقره سرقت تلفن همراه اعتراف کردند.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404070201003
  • خبرنگار : 50455