به دلیل ضعف زیرساخت‌ها

میزبانی مسابقات وزنه‌برداری به کرمانشاه داده نمی‌شود

وزنه برداری کرمانشاه که روزگاری یکی از قطب‌های این رشته در کشور به شمار می‌رفت، اکنون به دلیل مشکلات زیرساختی حتی نمی‌تواند میزبانی یک مسابقه کشوری را بگیرد.

احمد کریمی رئیس هیات وزنه برداری کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مشکلات زیرساختی وزنه برداری کرمانشاه، اظهار کرد: سالن وزنه برداری کرمانشاه تا حدودی فرسوده شده و در حال حاضر سقف و کفپوش آن مشکل دارد و باید نوسازی شود. 

وی افزود: برای حل مشکلات این سالن با اداره کل ورزش و جوانان رایزنی کرده‌ایم و قول‌هایی گرفته‌ایم تا آن را نوسازی کنند، چرا که تا زمانی که این سالن نوسازی نشود امکان اینکه بتوانیم میزبانی مسابقات کشوری را بگیریم، نخواهیم داشت. 

رئیس هیات وزنه برداری کرمانشاه تصریح کرد: طبق برآوردهای انجام شده، نوسازی این سالن حدود ۵۰۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت. 

وی یکی دیگر از مشکلات وزنه‌برداری کرمانشاه را در بحث تجهیزات عنوان کرد و گفت: متاسفانه چندسال پیش سالن وزنه‌برداری کرمانشاه مورد دستبرد سارقین قرار گرفت و آن زمان بخش زیادی از تجهیزات و وسایل داخل سالن را به سرقت بردند. 

کریمی خاطرنشان کرد: طی یکی دو سال اخیر فدراسیون کمک‌های تجهیزاتی خوبی را به هیات استان داشته، اما به تجهیزات دیگری هم نیاز داریم. 

وی تاکید کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده می‌خواستیم امسال میزبانی مسابقات جوانان کشور را بگیریم، اما به دلیل وضعیت سالن وزنه برداری و زیرساختهای ما در این رشته، میزبانی به استان دیگری واگذار شد. 

رئیس هیات وزنه برداری کرمانشاه که حدود دو سالی است ریاست این هیات را بر عهده گرفته، اظهار کرد: طی این مدت تلاش کرده‌ایم تا دوباره قدرت وزنه برداری کرمانشاه را به آن بازگردانیم که لازمه تحقق این هدف در گام اول تکمیل زیرساخت‌های این رشته است. 

وی اضافه کرد: در حال حاضر حافظ قشقایی دارنده مدال نقره مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۹ از استان کرمانشاه در تیم ملی وزنه برداری حضور دارد و امیدواریم در سالهای آینده تعداد ملی پوشان ما افزایش یابد. 

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404070201169
  • خبرنگار : 50184