دستگیری شکارچی متخلف در منطقه شکار ممنوع زرندیه

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان زرندیه گفت: مأموران حفاظت محیط زیست این شهرستان در گشت‌زنی در منطقه شکار ممنوع خرقان، یک شکارچی متخلف را که با تفنگ بادی PCP اقدام به شکار چهار کبک کرده بود، دستگیر کردند.

هادی رستم خانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مأموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان زرندیه به همراه همیاران محیط زیست، در جریان گشت و پایش در منطقه شکار ممنوع خرقان، واقع در ارتفاعات روستاهای لار و چناقچی، به سه نفر برخورد کردند. یکی از این افراد که مجهز به یک اسلحه ساچمه‌زنی بادی PCP بود، اقدام به شکار غیرقانونی چهار قطعه کبک کرده بود.

وی افزود: مأموران یگان حفاظت این شهرستان، شکارچی متخلف را دستگیر و اسلحه وی را به همراه یک بسته تیر ساچمه را توقیف کردند. صورت‌جلسه این تخلف تنظیم شده و پرونده برای رسیدگی قانونی به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه دستگیری این شکارچی متخلف نشان‌دهنده تلاش مستمر مأموران محیط زیست زرندیه برای حفاظت از مناطق شکار ممنوع و گونه‌های حیات‌وحش است، از شهروندان خواست تا در حفظ محیط زیست و رعایت قوانین شکار همکاری کنند و گفت: این اقدام در راستای حفاظت از گونه‌های حیات‌وحش و جلوگیری از تخلفات زیست‌محیطی صورت می‌گیرد.

رستم خانی خاطرنشان کرد: استفاده از تفنگ‌های بادی PCP برای شکار غیرقانونی است و این نوع اسلحه تنها برای استفاده در باشگاه‌های تیراندازی و مسابقات مجاز است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1404070201299
  • خبرنگار : 50212