رئیس صنف پالوده و بستنی سنتی شیراز:

افزایش قیمت در نرخ جدید بستنی و پالوده سنتی در شیراز اندک است

رئیس صنف تولیدکنندگان و فروشندگان بستنی، پالوده، آبمیوه، کافه‌تریا و کافی‌شاپ شهرستان شیراز با اشاره به جایگاه ویژه بستنی و پالوده در نشاط اجتماعی و گردشگری خوراک شیراز با بیان اینکه روشن نگه داشتن چراغ واحدهای صنفی نوستالژیک و با اصالت ایرانی، در اولویت این صنف قرار دارد، گفت: افزایش قیمت‌ها در نرخ جدید اندک بوده است.

محمدناصر کیانفر امروز شنبه پنجم مهر در نشست این اتحادیه اظهار کرد: پالوده و بستنی در شیراز علاوه بر گردشگران، میان مردم شهر نیز جایگاه خاصی دارد و در گردش‌ها و دورهمی‌های خانوادگی استفاده می‌شود که نشان از اهمیت این دسر سنتی در فرهنگ غذایی دارد.

وی افزود: در مبحث گردشگری خوراک که یکی از جاذبه‌های سفر به شمار می‌رود، پالوده شیرازی که به ثبت ملی رسیده، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

کیانفر با بیان اینکه بستنی و پالوده همچنان از خوراکی‌های مقرون به صرفه هستند، گفت: همین موضوع باعث شده است این محصولات در سبد غذایی خانواده‌ها قرار داشته باشد. علاوه بر آن، تحقیقات علمی نشان می‌دهد که مصرف بستنی باعث شادی، بهبود عملکرد مغز و کاهش سطح استرس می‌شود.

رئیس صنف بستنی و پالوده شیراز تصریح کرد: افزایش قیمت‌ها در نرخ جدید اندک بوده و این اقدام با هدف حمایت از مصرف‌کننده و حفظ مشتری انجام شده است.

وی ادامه داد: حمایت از اعضای صنف و روشن نگه داشتن چراغ واحدهای صنفی با اصالت ایرانی، همواره در اولویت این صنف قرار دارد.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404070503117
  • خبرنگار : 50649