معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری:

نظارت کامل بر پایگاه‌های تغذیه سالم و بوفه‌های مدارس انجام می‌شود

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: نظارت بر پایگاه‌های تغذیه سالم توسط دانشگاه علوم پزشکی، مدیران مدارس و مراقبان سلامت انجام می‌شود، این نظارت شامل مواردی همچون بررسی بهداشت بوفه‌های مدارس و اغذیه‌ توزیعی است.

فخرالدین اسدی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پایگاه‌های تغذیه سالم در مدارس، اظهار کرد: هر مدرسه‌ای که بخواهد پایگاه تغذیه سالم داشته باشد، باید ابتدا مجوزهای لازم، از جمله کارت صحت سلامت و سایر مجوزهای مربوطه را دریافت کند.

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری بیان کرد: پایگاه‌های تغذیه سالم در استان به دو دسته درجه یک و درجه دو تقسیم می‌شوند، در پایگاه‌های درجه یک، تنها امکان توزیع اغذیه سرد و بهداشتی، محصولاتی که دارای استاندارد و تأییدیه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی هستند، وجود دارد.

وی افزود: در پایگاه‌های تغذیه درجه دو، امکان توزیع غذاهای گرم با رعایت شرایط خاص فراهم است. در استان، تنها یک سهمیه برای این نوع پایگاه در نظر گرفته شده که در شهرستان لردگان قرار است افتتاح شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404070603416
  • خبرنگار : 51043