فرماندار:

طارم به ذخیره‌گاه موقت آب نیاز دارد

فرماندار طارم گفت: این شهرستان نیازمند ایجاد ذخیره‌گاه موقت آب است و سد پاوه‌رود به‌عنوان راهکاری سریع و کارآمد مطرح شده است.

سید حنیف شفیعی دوشنبه، هفتم مهر در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان طارم، بر ضرورت صدور پروانه مصرف معقول آب برای روستاهای شهرستان تاکید و بیان کرد: صدور این پروانه‌ها، لازمه صدور مجوز احداث استخرهای معیشتی و اجرای سیستم‌های نوین آبیاری در اراضی کشاورزی آبخور از رودخانه‌های فصلی است.

وی با اشاره به ضرورت اصلاح الگوی زمان‌بندی کشت به‌ویژه در اراضی بستر قزل‌اوزن، اظهار کرد: شهرستان طارم نیاز مبرم و ضروری به یک ذخیره‌گاه موقت آب دارد. با پیگیری‌های صورت‌گرفته سد پاوه‌رود نزدیک‌ترین و زودبازده‌ترین راه‌ حل است که با ذخیرگاه ۱۵ میلیون مترمکعب در شهرستان می‌تواند در کوتاه‌مدت مخزن مناسبی برای شهرستان باشد.

شفیعی ادامه داد: در سفر اخیر استاندار زنجان و نمایندگان مجلس به طارم این موضوع مطرح شد. امیدواریم این پروژه با اعتبارات دولتی و مشارکت مردمی، در کوتاه‌مدت تکمیل شود.

وی با اشاره‌ به رهاسازی آب از سدهای بالادستی، گفت: با وجود سه نوبت رهاسازی، آب فقط یک مرتبه به شهرستان رسید که این موضوع باعث بروز مشکلاتی برای طارم و کشاورزان منطقه شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۷ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404070704244
  • خبرنگار : 50163