در نشست نماینده مردم با رئیس سازمان نوسازی مدارس؛ 

ساخت ۴ مدرسه جدید در زرند و کوهبنان مصوب شد

با پیگیری‌های نماینده مردم شهرستان‌های زرند و کوهبنان در مجلس و در جریان نشست وی با رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، ساخت دو مدرسه در شهرستان زرند و دو مدرسه در شهرستان کوهبنان مصوب شد.

عبدالحسین همتی نماینده زرند و کوهبنان در مجلس در این دیدار با اشاره به کمبود زیرساخت‌های آموزشی در این دو شهرستان، بر ضرورت توسعه فضاهای آموزشی تأکید کرد و گفت: وجود مدارس به‌روز و افزایش تعداد واحدهای آموزشی در هر منطقه می‌تواند زمینه رشد تحصیلی دانش‌آموزان را فراهم کند.

وی افزود: ایجاد مدارس جدید از اولویت‌های اصلی در حوزه انتخابیه زرند و کوهبنان است و انتظار داریم سازمان نوسازی مدارس توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشد.

در ادامه این نشست حمیدرضا خان‌محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: با مشارکت خیران مدرسه‌ساز و در راستای درخواست و پیگیری نماینده مردم، به‌زودی عملیات اجرایی ساخت دو مدرسه در شهرستان زرند و دو مدرسه در شهرستان کوهبنان آغاز خواهد شد. امیدواریم با اجرای این پروژه‌ها بخشی از کمبود زیرساخت‌های آموزشی در این دو شهرستان جبران شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مجلس در هشتم مهر، در این دیدار موضوع تکمیل استخر شنای شهرستان‌های زرند و کوهبنان نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در این خصوص قول مساعد داد که ظرف دو ماه آینده مراحل پایانی تکمیل استخرها به انجام برسد و در صورت مساعد بودن شرایط، این پروژه‌ها با حضور وزیر آموزش و پرورش افتتاح شود.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404070805200
  • خبرنگار : 51025