معاون شرکت آب منطقه‌ای استان خبر داد

صرفه‌جویی ۷۹۳ هزار مترمکعبی آب در قم

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای قم گفت: با تقلیل آبدهی و خاموشی ۲ حلقه چاه، ۷۹۳ هزار مترمکعب صرفه جویی آب در این استان صورت گرفت.

محمد دانشور در گفت‌وگویی بیان کرد: در راستای عمل به قوانین جاری کشور و جلوگیری از برداشت غیرمجاز، بازرسان دفتر حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب موفق شدند با تقلیل منصوبات و کاهش طبقات پمپ ۲ حلقه چاه از ۱۸ به ۱۵ و از ۱۶ به ۱۳ طبقه و کاهش آبدهی از ۵۴ به ۴۰ و ۳۶/۵ به ۳۰ لیتر در ثانیه، صرفه‌جویی در مصرف ۵۲۳/۸۰ هزار متر مکعب آب را محقق کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم در روز سه‌شنبه ۸ مهر، وی افزود: همچنین از طریق خاموشی ۲ حلقه چاه(۲۰۵۰ ساعت) به میزان ۲۷۰ هزار متر مکعب آب صرفه جویی شد؛ در مجموع با اقدامات صورت گرفته، مصرف ۷۹۳ هزار متر مکعب آب در استان قم کاهش یافت.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404070805236
  • خبرنگار : 50455