نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگان:

سهم هرمزگان از سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان باید افزایش یابد

نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگان با تأکید بر ضرورت گسترش سرمایه‌گذاری‌های بنیاد مستضعفان در استان، گفت: سهم هرمزگان از ظرفیت‌های اقتصادی این بنیاد باید بیش از وضع موجود باشد.

آیت الله محمد عبادی‌زاده سه‌شنبه هشتم مهر در نشست با ایزدپناهی، مدیرکل اموال و املاک بنیاد مستضعفان هرمزگان و جمعی از معاونان و مدیران این مجموعه، اظهار کرد: حرکت اقتصادی بنیاد، یک راهبرد کلان در مسیر خدمت‌رسانی است و لازم است سهم استان‌ در طرح‌ها و پروژه‌ها افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های صنعتی استان، افزود: اگر درصد سرمایه‌گذاری بنیاد در هرمزگان رشد یابد، هم رونق اقتصادی استان تقویت می‌شود و هم بازار صادرات توسعه خواهد یافت.

او بر ضرورت تشکیل کمیته‌های تعاملی میان دستگاه‌ها تأکید کرد و گفت: اگر اختلافات موجود میان مجموعه‌ها در استان پیش از ورود به دستگاه قضا حل‌ و فصل شود، سرعت اجرای پروژه‌ها بالا خواهد رفت و انرژی و منابع بلااستفاده نمی‌ماند. 

عبادی‌زاده با اشاره به هم‌پوشانی برخی وظایف میان دستگاه‌ها، خاطرنشان کرد: در صورتی که تقسیم‌کار روشنی میان بخش سرمایه‌گذاری و بخش هزینه‌کرد و خدمات‌رسانی انجام شود، بسیاری از اموال و زمین‌ها می‌توانند با هدفی مشخص و کارآمد در مسیر توسعه قرار گیرند.  

نماینده ولی‌ فقیه در هرمزگان ضمن قدردانی از اقدامات بنیاد مستضعفان در حل مشکلات مردم مناطق مختلف استان، گفت: از بنیاد می‌خواهم بخشی از منابع خود را به پروژه‌های اولویت‌دار هرمزگان اختصاص دهد تا این استان به جایگاه واقعی خود در عرصه اقتصاد ملی برسد.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۸ مهر ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404070805401
  • خبرنگار : 50673