رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران:

لرستان باید دارای برند ملی قوی باشد

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران گفت: در زمینه حبوبات ظرفیت خوبی در لرستان وجود دارد که می‌تواند دارای برند ملی شود.

رشید عزیزپور روز پنجشنبه ۱۰ مهر در نشست هم‌اندیشی اندیشی مشارکت پیرامون صنایع تبدیلی در استان که در استانداری برگزار شد، با اشاره ظرفیت سرمایه‌گذاری در انجیر پلدختر، اظهار کرد: در حوزه‌های مختلف صنایع غذایی ظرفیت خوبی وجود دارد و در جغرافیایی کشور پراکنده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ظرفیت خوبی در لرستان وجود دارد اما برند ملی قوی در این استان انجام نشده است اما در این راستا تصمیمات خوبی اتخاذ شده که جای تبریک دارد.

رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران اضافه کرد: در حوزه‌های مختلف در استان می‌توان کار انجام داد،اما باید اولویت‌بندی انجام شود و در زمینه حبوبات این ظرفیت وجود دارد که پروژه‌های کلان و خوبی در استان انجام شود.

عزیزپور بیان کرد: در حوزه های دیگر مثل خوراک آبزیان و خوراک دام ظرفیت قابل قبولی وجود دارد و می‌توان برند ملی و خوبی داشته باشیم.

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۱۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404071006453
  • خبرنگار : 50175