تاکید فرماندهان ارتش لبنان و یونیفل بر هماهنگی مشترک

فرماندهان ارتش لبنان و نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) با تاکید بر اهمیت هماهنگی براساس قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت، خواستار استقرار کامل ارتش لبنان در سراسر جنوب و بازگشت ثبات در این منطقه شدند. 

به گزارش ایسنا، فرماندهان ارتش لبنان و یونیفل بر ضرورت همکاری و هماهنگی کامل طبق مفاد قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت تاکید کردند.

دو طرف همچنین بر لزوم استقرار کامل ارتش لبنان در سراسر جنوب و بازگشت ثبات در این منطقه تاکید کردند.

از سوی دیگر، در بیانیه‌ای در مورد حملات هوایی اخیر ارتش اسرائیل در نزدیکی نیروهای حافظ صلح و سربازان لبنانی، نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) اعلام کردند: «ارتش اسرائیل دیروز بمب‌هایی را در نزدیکی نیروهای حافظ صلح که در کنار ارتش لبنان برای حفاظت از کارگران غیرنظامی در شهر مارون الراس، جایی که آنها در حال جمع‌آوری آوار از خانه‌های ویران شده در اثر جنگ بودند، پرتاب کرد.»

یونیفل افزود پیش از انجام عملیات، ارتش صهیونیستی را مطلع و بلافاصله خواستار توقف شلیک شده بود.

نیروهای یونیفل اعلام کردند: «هرگونه حمله به نیروهای حافظ صلح یا مانع‌تراشی در مأموریت‌های آن‌ها، بی‌اعتنایی به امنیت و جان سربازان یونیفل و ارتش لبنان را نشان می‌دهد.»

یونیفل از ارتش اشغالگر خواست فوراً هرگونه حمله به نیروهای حافظ صلح، مناطق اطراف آن‌ها، غیرنظامیان و نظامیان لبنانی را متوقف کند.

انتهای پیام 

  • جمعه/ ۱۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۹:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404071107102
  • خبرنگار : 71592