صید میگو در هرمزگان تا اواخر آبان ادامه دارد

معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: با پایان طرح دریابست و بازگشایی صیدگاه‌ها، بیش از ۲۰۰ شناور صیادی در آب‌های استان به شکار میگوی سرتیز و سُره رفتند و پیش‌بینی می‌شود این صید تا اواخر آبان ۱۴۰۴ ادامه یابد.

محمد صالح طاهری‌نسب، اظهار کرد: طرح دریابست با هدف حفظ ذخایر ارزشمند میگو و مدیریت بهینه صید، از یکم تا نهم مهرماه در صیدگاه‌های استان شامل شهرستان‌های سیریک، میناب، قشم، بندرعباس و بندرخمیر اجرا شد.  

وی ادامه داد: محدوده صیدگاه‌های میگو در هرمزگان از شرق استان و شهرستان سیریک آغاز شده و تا منطقه طولای جزیره قشم امتداد دارد.  

طاهری‌نسب با اشاره به آمار سال گذشته افزود: در سال ۱۴۰۳، هزار و ۵۰۰ تن میگوی سرتیز و سُره از آب‌های استان برداشت شد که بخش قابل‌ توجهی آن به بازارهای داخلی و خارجی راه یافت.  

معاون شیلات هرمزگان با بیان اینکه فصل صید میگو یکی از مهم‌ترین بازه‌های اقتصادی برای جامعه صیادی استان به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: در این فصل بیش از ۲۰۰ فروند شناور صیادی از شهرستان‌های قشم، میناب، سیریک و بندرخمیر، عملیات برداشت را انجام می‌دهند.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل شیلات هرمزگان ، روز شنبه ۱۲ مهر، وی گفت: بر اساس برآوردهای پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، صید میگو در آب‌های هرمزگان تا اواخر آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.  

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۱۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404071207634
  • خبرنگار : 50673