مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خبر داد

کاهش تلفات تصادفات جاده‌ای در گلستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان از کاهش ۲۰ درصدی تلفات تصادفات در شهریورماه سال جاری خبر داد.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان گفت: برابر با آخرین آمار سامانه‌های هوشمند حمل‌ونقل اداره مدیریت راه‌ها، بیش از ۲ میلیون و ۶۳۳ هزار فقره در شهریورماه امسال به ثبت رسیده که در مقایسه با مردادماه ۴۲ درصد افزایش و در مقایسه با شهریور سال گذشته ۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

عادل مصدقی افزود: ترددهای بین استانی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۱۲ میلیون و ۱۶۲ هزار تردد بوده است.

به گفته وی، آمارها نشان می‌دهد سهم وسایل نقلیه غیر بومی در شهریورماه ۶۱ درصد بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۲ درصد کاهش دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حمل‌ونقل جاده‌ای گلستان در روز یکشنبه ۱۳ مهر، مصدقی گفت: در شهریورماه بیش از ۳۰ هزار تخلف سرعت و ۱۴۶۰ تخلف اضافه تناژ توسط سامانه‌های هوشمند ثبت شده است.

سرهنگ محمود شهرکی، فرمانده پلیس راه استان گفت: شهریور امسال ۳۴ نفر در تصادفات برون شهری استان جان باختند که در مقایسه با ۴۳ فوتی شهریور پارسال ۲۰ درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404071308488
  • خبرنگار : 50604