ویدیو/ از تاک تا تغار؛ آیین شیرین شیره‌پزی در ملایر

با فرارسیدن فصل پاییز، باغ‌های انگور ملایر، به‌ویژه روستای تاریخی «مانیزان»، میزبان آیینی کهن به نام شیره‌پزی می‌شوند؛ سنتی که تلفیقی از کار، همدلی و میراث فرهنگی مردم این دیار است. ملایر که با عنوان «شهر جهانی انگور» شناخته می‌شود، سالانه ۲۷۰ تا ۳۰۵ هزار تُن انگور تولید می‌کند. شیره‌پزی مانیزان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت شده و هر سال در قالب جشنواره‌ای با حضور مردم و گردشگران برگزار می‌شود.

تصویربردار: فرنوش رئیسی / تدوینگر: مریم غلامی 

  • دوشنبه/ ۱۴ مهر ۱۴۰۴ / ۰۵:۰۰
  • دسته‌بندی: گزارش
  • کد خبر: 1404071308601
  • خبرنگار : 50416